• En
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۶

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین نامه « اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر » در سال تحصیلی 98-1397 و با هدف توسعه دایره نخبگانی و امکان بهره مندی دانشجویان برتر همه ی دانشگاه های استان از تسهیلات بنیاد، تسهیلات ویژه ای را در قالب چهار جایزه: آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ شامل موارد متعددی از قبیل رتبه دانشجویی، اعتبار آموزش یاری، اعتبار پژوهش یاری و ...  به دانشجویان صاحب استعداد برتر در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی دانشگاه های استان اعطا می کند.

شرایط بهره‌مندی از این تسهیلات و مهم‌ترین نکات آن به شرح زیر است:
  1. دانشجویان هر یک از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که واجد شرایط مذکور در« شیوه نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال تحصیلی 98-1397» می توانند در این رقایت شرکت کنند.
  2. ثبت نام دانشجویان فعلی دانشگاه‌ها از تاریخ 5/4/1397 آغاز می‌شود و فرصت نهایی برای تکمیل پرونده و ارائه درخواست، پانزدهم مرداد ماه سال جاری است . ضروری است دانشجویان متقاضی، اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارک مثبته، در سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانی sina.bmn.ir بارگذاری یا به‌روزرسانی کنند و پس از آن، حداکثر تا تاریخ 15/5/1397 گزینه «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» را در بخش «ثبت درخواست‌های» سامانه انتخاب کنند.
شایان ذکر است این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

تذکر1 آخرین معدل تحصیلی متقاضیان، از دانشگاه محل تحصیل استعلام خواهد شد و در این خصوص نیازی به درج مدرک در سامانه نیست؛ اما برای معدل‌های مقاطع قبلی، لازم است مستندات در سامانه ثبت شود.
تذکر2 . زمان ثبت نام دانشجویان نوورود در هر یک از مقاطع تحصیلی، مهر ماه سال جاری خواهد بود که اطلاعیه آن متعاقباً در وب‌گاه بنیاد درج خواهد شد . پس از بررسی پرونده‌ها و انتخاب برگزیدگان، نتایج از طریق سامانه سینا به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. ثبت اطلاعات ،‌ بررسی پرونده و اعلام نتایج، صرفاً از طریق سامانه مذکور و به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.
تذکر 3. با توجه به این که سامانه سینا به تازگی راه‌اندازی شده است، بدیهی است مانند هر سامانه دیگری، در ابتدای کار با مشکلاتی مواجه خواهد شد که با صبوری و همراهی مخاطبان و نیز دریافت بازخوردهای آنان، به تدریج مرتفع خواهند شد. از این رو خواهشمند است مشکلات، نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص سامانه سینا، به نشانی contact-us@bmn.ir  ارسال فرمایید.

جهت هرگونه سوال در این خصوص به شماره 33239892 داخلی 2 آقای کلانتری تماس حاصل نمائید.

کلیه حقوق این پورتال متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز می باشد.